O femeie a fost găsită moarta, într-un magazin Kaufland. Purtătorii de cuvânt au declarat ceva, apoi altceva. Gafa pe care au făcut-o autorităţile, după ce au depistat decesul.

Un incident nefericit s-a întâmplat în după-amiaza de vineri, 20 septembrie, într-un magazin Kaufland de pe Calea Bucureşti din municipiul Braşov. O persoană, găsită în toaleta supermarketului, a avut nevoie de manevre de resuscitare. Conform unui martor, citat de mytex.ro, mai multe echipaje de Poliţie s-au deplasat la faţa locului.

Din primele informaţii, oferite de ISU Braşov, se înţelegea că este vorba despre un bărbat. Ulterior, autorităţile au precizat că a fost, de fapt, vorba despre o victimă de sex feminin. ISU Braşov a menţionat că greşeala s-a produs din cauza citirii greşite a numelui.

„Echipajul SMURD s-a deplasat la Kaufland, în Braşov, pentru acordarea asistenţei medicale unei persoane de sex feminin. Femeia în vârstă de 76 de ani a fost găsită în toaleta supermarket-ului, în stop cardio-respirator şi din păcate nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarată decedată”, a declarat Ciprian Sfreja, purtător de cuvânt ISU Braşov, în primă instanţă.

„Poliţişti din cadrul Secţiei 4 Poliţie Braşov au fost sesizaţi, în jurul orei 16.00, cu privire la faptul că un bărbat se află în stare de inconştienţă în interiorul unei societăţi comerciale din municipiul Braşov. Echipajul medical sosit la faţa locului a declarat decesul persoanei.

Cadavrul a fost ridicat şi transportat la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Braşov în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei reale a decesului. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal”, a comunicat apoi agenţ de poliţie Nadia Olaru, purtător de cuvânt al Poliţiei Judeţene Braşov, pentru sursa menţionată mai sus.