O tânără în vârstă de 18 ani, mamă a doi copii, a fost găsită fără viaţă într-o cabană părăsită dintr-o zonă izolată a oraşului Vişeu de Sus.

Un cioban a fost cel care a descoperit-o pe fată şi a sunat la 112.

Anchetatorii nu exclud varianta unei crime, fostul concubin al femeii fiind principalul suspect.

Descoperirea şocantă a fost făcută de un cioban, care se afla în căutarea unui adăpost. Bărbatul a zărit-o pe femeie în cabana părăsită, fără să dea semne de viaţă şi, speriat, a sunat după ajutor.

Florina Meteş, purt.cuv. IPJ Maramureş: „Poliţia a fost sesizată prin apel 112 despre faptul că într-o cabană părăsită dintr-o zonă izolată din Vişeu de Sus a fost găsită o persoană decedată. Din primele cercetări s-a stabilit că este vorba despre o tânără în vârstă de 18 ani din Vişeu de Sus. Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Vişeu de Sus în vederea necropsiei şi stabilirii cauzei morţii.”

Oamenii legii nu exclud nici varianta unei crime. Principalul suspect este concubinul tinerei, care nu este însă tatăl celor doi copii ai acesteia. Surse din anchetă spun că bărbatul, în vârstă de 24 ani, ar fi ameninţat că-şi ia viaţa şi a fost dus la audieri. Oamenii legii trebuie acum să afle dacă are vreo legătură cu moartea fetei.

Florina Meteş, purt.cuv. IPJ Maramureş: „A fost constituită echipa complexă de cercetare care desfăşoară verificări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a decedat tânăra. Cazul a fost preluat de către procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş.”

Poliţiştii au deschis în acest caz un dosar penal, dar abia după efectuarea autopsiei vor afla de la medicii legişti care a fost cauza morţii.

Sursa: StirilePROTV