O fetiţă a fost abuzată sexual de şase bărbaţi, după care a fost rasă în cap şi umilită pe străzile din satul ei, în semn de pedeapsă.

Potrivit Daily Mail, fetiţa a fost răpită în momentul în care se afla într-o toaletă şi dusă pe acoperişul unei clădiri administrative dintr-un sat din regiunea Bihar, India.

Acolo, a fost abuzată de cei şase atacatori până şi-a pierdut cunoştinţa. A doua zi, pe 15 august, un localnic a observat-o pe fată şi a alertat familia, care a luat-o acasă.

Însă, coşmarul copilei nu s-a oprit aici.

Membrii administraţiei locale, aflată sub influenţa familiei unuia dintre violatori, a cerut ca fata să fie pedepsită.

Astfel, copila a fost rasă în cap şi purtată pe străzile din localitate, pentru a fi umilită.

Pentru că poliţia locală nu a intervenit în acest caz, mama copilei s-a adresat unor autorităţi superioare, sâmbătă, iar cei şase membri ai admistraţiei locale au fost arestaţi.

“Toţi cei şase membri ai Panchaya (n.r - administraţia locală), care au decis pedepsirea copilei, au fost acuzaţi pentru încălcarea Legii privind protecţia copiilor faţă de abuzurile sexuale şi au fost reţinuţi”, a declarat ofiţerul Officer Niranjana Kumari.

În plus, poliţia l-a arestat pe unul dintre cei şase violatori, însă ceilalţi cinci nu au putut fi identificaţi de victimă.