Avocatul din oficiu al lui Gheorghe Dincă, criminalului din Caracal, a confirmat că bărbatul de 66 de ani şi-a recunoscut faptele, dar susţine că cele două fete au venit de bună voie în casa sa cu scopul de a întreţine relaţii sexuale.

Da, este adevărat. A recunoscut că le-a omorât pe amândouă. Sunt două fapte de omor. A oferit nişte explicaţii. Acum sunt din punctul dânsului de vedere, au venit aici pentru a întreţinere relaţii sexuale, au fost discuţii mai aprinse şi în urma acelor discuţii le-a lovit şi în urma loviturilor s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Din declaraţiile dânsului au venit de bună voie”, a declarat Bogdan Alexandru, avocatul din oficiu al lui Gheorghe Dincă.

Gheorghe Dincă şi-a recunoscut faptele în timp ce era acasă împreună cu anchetatorii, în timpul de noi percheziţii. El ar fi spus că, după ce le-a ucis pe fete, le-a ars. Pe Alexandra a ucis-o după ce şi-a dat seama că tânăra a sunat la 112, spun surse din anchetă pentru G4Media.

Momente tensionate au loc la poarta casei lui Gheorghe Dincă, după ce acesta şi-a recunoscut ambele crime. Mama Luizei şi bunicul acesteia au leşinat. „Ce păziţi domnule, un criminal păziţi?”, au strigat oamenii către forţele de ordine.


Oamenii aflaţi la poarta casei lui Gheorghe Dincă au devenit nervoşi în momentul în care s-a aflat că acesta şi-a recunoscut ambele crime.

Mama şi bunicul Luizei au început să lovească în poarta păzită de forţele de ordine.

„Uitaţi-vă ce aţi făcut!”, a strigat mama Luizei, iar oamenii îi raspund „politica, politica”.

Pentru că au fost oamenii împiedicaţi să intre, mama Luizei a strigat către jandarmi: „Ce păziţi domnule, un criminal păziţi?”.

Ulterior, atât bunicul fetei dispărute în urmă cu patru luni, cât şi mama acesteia au leşinat. „Chemaţi ambulanţa”, au strigat cei prezenţi.