Prejudiciul estimat în urma spargerii bancomatului unei sucursale bancare din Braşov este de 160.000 de lei. Bancomatul a fost aruncat în aer vineri noapte, iar poliţiştii fac cercetări pentru a-i identifica pe autori.

Potrivit IJP Braşov, vineri, la ora închiderii băncii, în bancomat era suma de 160.000 de lei, acesta fiind prejudiciul estimat în urma spargerii.

Poliţiştii braşoveni au fost sesizaţi, la ora 3.34, prin apel la 112, că într-o unitate bancară din municipiu a avut loc o explozie. S-a constituit echipă operativă formată din poliţişti de la Investigaţii Criminale, Criminalistică şi de la Ordine publică, iar la faţa locului aceştia au constatat faptul că uşa şi geamul de la accesul dinspre stradă în sucursala bancară, cât şi un bancomat au fost dislocate din locul în care se aflau, părţi din acestea fiind împrăştiate pe trotuarul şi carosabilul din faţa sucursalei.

La această oră, se fac cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul şi identificarea autorilor. A fost conturat un cerc de suspecţi.

Unitatea bancară este din cartierul Răcădău.