A fost scandal la Universitatea Politehnică din Timişoara, după ce o secretară a fost acuzată că a filmat în sediul instituţiei filme pentru adulţi. Femeia ar fi fost protagonista mai multor asemenea pelicule, pe care le-ar fi postat pe un site de profil. Iar două dintre scenele de amor au fost filmate chiar în incinta Universităţii.

Femeia a fost secretară, în cadrul Universitaţii Politehnica, la Facultatea de Electronică şi Telecomunicaţii. Numele său de scenă ar fi fost SweetBunny, iar sub anonimatul acestui cont ar fi postat pe un site pentru adulţi mai multe filmuleţe interzise minorilor.

Se presupune ca două dintre filmuleţe ar fi fost făcute chiar în interiorul instituţiei de învăţământ în vara când în instituţie nu se ţineau cursuri si majoritatea colegilor erau în concediu. Mai mult decât provocator, tânăra ispitea bărbaţii, iar şocul a venit când s-a descoperit că se filma chiar în biroul unde primea şi studenţi. Mai mult, scenele deocheate erau filmate chiar de iubitul femeii.

Femeia şi-a dat demisia din funcţia de secretară, după ce mai mulţi studenţi ar fi recunoscut-o ca fiind protagonista filmelor XXX. Are 25 de ani şi este absolventă de Drept, dar lucra de şase ani la Secretariatul instituţiei.