Pe data de 15 septembrie Spital Lotus organizează un eveniment caritabil la care suntem invitaţi cu toţii. „Alergăm pentru Teo”, un baieţel cu mari probleme de sănătate.

„Este şansa lui de a fi un baieţel normal şi dorim din tot sufletul să-l ajutăm în acest demers.” - Cristina Fâciu, Spital Lotus

Cu doar 35 lei taxă de participare ce va merge în contul Asociaţiei Prieteni pentru Teo, putem ajuta cu toţii să construim o lume normală pentru Teo. Scopul acestui eveniment este de a strânge bani, iar cu aceştia el va putea pleca în Turcia pentru tratament.

Cros-ul va avea loc la Sala Sporturilor Olimpia din Ploieşti, iar înscrierile se fac zilnic la Spital Lotus, unde puteţi face şi donaţii.

Vino şi TU să alergăm împreună! Te aşteaptă mari surprize şi premii din partea partenerilor şi sponsorilor noştri!

Citeşte aici povestea lui Teo:

Acum cinci ani, Teo şi surioara sa geamănă, Ana Maria, au venit pe lume. Fetiţa nu a avut nicio problemă, însă Teo s-a născut cu probleme medicale foarte grave, care îl împiedică să respire
singur, să clipească sau să mănânce.

Diagnosticele sunt crunte: encefalopatie hipoxică severă, un sindrom hipoton, o boală genetică şi o boală la muşchi, care se numeşte miopatie.

Au urmat internări, investigaţii medicale de lungă durată şi terapie, cărora băieţelul le-a făcut faţă, însă s-a zărit o speranţă în Turcia, unde poate face injecţii cu celule stem. O singură injecţie costă 10.000 de euro. Până în prezent, Teo a făcut 2 astfel de injecţii, situaţia lui ameliorându-se vizibil. Acest lucru ne dă mari speranţe să lupăm şi mai mult pentru a-l vedea pe Teo că se face bine.

Sumele necesare pentru continuarea tratamentului depăşesc posibilităţile financiare ale familiei.Pentru a îl ajuta să lupte şi să facă faţă situaţiei, Spital Lotus aleargă pentru Teo pe 15 septembrie.

Evenimentul va avea loc la Sala Sporturilor Olimpia din Ploieşti.

Participanţii la acest eveniment vor plăti o taxa de 35 de lei, bani ce vor merge direct în contul Asociaţiei „Prieteni pentru Teo”, asociaţie creată de părinţii acestuia. Spital Lotus se ocupă de organizare, vom avea tricouri pentru fiecare participant, premii şi cadouri de la noi şi sponsorii noştri.