Luca Iclodean, un tânâr în vârstă de 23 de ani originar din Cluj, se numără printre oamenii răniţi în timpul atacului armat care a avut loc în Las Vegas în timpul unui festival de muzică country.

Mama tânărului în vârstă de aproape 24 de ani, rănit în atac, a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook prin care îi roagă pe oameni să se roage pentru fiul său, Luca.

„Nu postez lucruri personale pe Facebook, dar chiar am nevoie de ajutor. Vă rog să vă rugaţi pentru fiul meu care a fost împuşcat în timpul atacului din Las Vegas. Chiar în aceste momente se află într-o stare critică în sala de operaţii şi ar aprecia toate rugăciunile voastre”, este mesajul femeii, însoţit de o fotografie cu fiul său pe patul de spital, intubat.

Potrivit informaţiilor de pe pagina sa de Facebook, mama tânărului ar lucra în acelaşi hotel în care a fost cazat şi autorul atacului, Stephen Paddock, în vârstă de 64 de ani.

Cel puţin 50 de persoane au fost ucise, iar alte peste 200 au fost rănite într-un atac armat comis la Las Vegas, în apropiere de hotelul Mandalay Bay, în timpul unui festival de muzică country, conform ultimelor informaţii furnizate de şeriful Joe Lombardo, care l-a identificat pe presupusul autor ca fiind Stephen Paddock, în vârstă de 64 de ani, originar din Las Vegas, relatează The Associated Press. Lombardo a precizat că ofiţeri l-au înfruntat pe Paddock la etajul 32 al hotelului cazinou Mandalay Bay, situat peste drum de concert, fiind ucis.

Autorităţile au anunţat de asemenea că au localizat-o pe Marilou Danley, în vârstă de 62 de ani, care era căutată ca ”persoană de interes” în acest incident.

Atacul din Las Vegas a devenit cel mai sângeros atac în masă din istoria modernă a Statelor Unite.