Dintre răniţii în incendiul din Colectiv mai sunt internaţi 19, dintre care doar doi la Bucureşti şi restul în Austria, Belgia, Olanda, Germania, Marea Britanie şi Israel, potrivit unei informări transmise de Ministerul Sănătăţii (MS).

În spitalele din Bucureşti sunt internate două victime ale incendiului din data de 30 octombrie 2015, una dintre acestea fiind în stare critică. Cele două victime sunt internate la Spitalul de Urgenţă Floreasca şi Institutul "CC Iliescu".

Până în prezent au fost externate 79 de persoane care au primit îngrijiri medicale la Bucureşti.

În spitalele din străinătate, care au preluat 39 de răniţi. , se mai află internaţi 17 dintre aceştia, toţi în stare stabilă, astfel: în Austria - două persoane, în Belgia - şapte, în Olanda - o persoană, în Germania - trei persoane, dintre care un cetăţean german, în Marea Britanie - trei persoane - şi în Israel - o persoană.

În urma incendiului din data de 30 octombrie 2015 şi-au pierdut viaţa 63 de persoane, dintre care 27 de persoane au murit în incendiu, 24 în spitalele din ţară şi 12 dintre răniţii transferaţi în străinătate. Iniţial au fost internaţi în spitalele Capitalei 147 dintre răniţii din Colectiv.