Pagina de Facebook a tânărului de 28 de ani, care a provocat accidentul de pe DN1, în urma căruia au murit şase persoane, a fost eliminată, cel mai probabil de un apropiat al acestuia, în încercarea de a sterge varianta sinuciderii.

Poliţiştii care anchetează cauzele care au dus la producerea tragicului accident au luat în calcul o ipoteză şocantă: tânărul ar fi vrut să se sinucidă. La această concluzie s-a ajuns după ce anchetatorii au văzut ultimul mesaj postat de tânăr pe pagina de Facebook, considerând că mesajul sugerează că bărbatul ar fi vrut să îşi ia zilele.

Mesajul a fost distribuit de peste 150 de ori înainte de a fi şters şi comentat de peste o sută de oameni. Unii, care l-au cunoscut, s-au arătat şocaţi de cele întâmplate, pentru că îl ştiau a fi "un om cu suflet mare", alţii s-au arătat revoltaţi de modul în care a ales să îşi ia viaţa, care a dus la moartea altor cinci oameni.

Maşina condusă de tânărul din Bucureşti a intrat pe contrasenscu viteză mare, în noaptea de sâmbătă spre duminică, şi s-a ciocnit frontal cu un BMW X3 care circula regulamentar. Tânărul de 28 de ani şi toţi cei cinci ocupanţi ai celeilalte maşini, între care doi copii, şi-au pierdut viaţa în urma puternicului impact.

IJP Prahova a deschis un dosar penal.