Două tinere din Dâmboviţa au fost găsite sechestrate şi obligate să se prostitueze în Italia. Una dintre ele a reuşit să îi scrie unui poliţist pe Facebook.

 

Şeful Postului de Poliţie Hulubeşti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa a fost sesizat, pe 26 februarie, pe o reţea de socializare, de către o tânără de 20 de ani din localitate, că este în Italia, sechestrată şi obligată să se prostitueze, informează Mediafax.

 

Organele judiciare din Italia au mers în localitatea Termoli, unde au identificat victimele, respectiv două femei, de 20 şi 22 de ani. Acestea ar fi fost obligate să se prostitueze de către doi bărbaţi, în vârstă de 37 şi 35 de ani, ambii din Târgovişte.

 

Totodată, cele două femei ar fi fost bătute şi ameninţate.

 

Din cercetările ulterioare şi cu ajutorul bunurilor descoperite, printre care bani şi telefoane mobile, s-a stabilit că activitatea infracţională a celor doi se desfăşura la un nivel avansat.

 

Prin intermediul site-urilor online, cei doi ar fi făcut publicitate activităţii de prostituţie din apartamentul din Termoli şi ar fi primit, personal sau prin transfer bancar, contravaloarea serviciilor sexuale, care ajungea inclusiv la 1.000 euro pe zi.

 

Victimele s-ar fi deplasat pe teritoriul Italiei pentru a găsi un loc de muncă.

 

Cei doi bărbaţi au fost arestaţi preventiv, în Italia.

 

 

 

Sursa: www.stiripesurse.ro