25 de copii instituţionalizaţi, de la Centrul Rezidenţial de tip familial din Brebu,  au avut parte de o surpriza foarte plăcuta. Insoţiţi de patru cadre didactice, aceştia au fost invitaţi într-o plimbare de neuitat pe Valea Prahovei. Organizatorii excursiei au fost membrii Asociaţiei Club Sportiv “Roata de Foc” şi Grupul “Donatii” din Câmpina. Copiii au călătorit cu un autocar închiriat special şi au avut parte de o escortă moto deosebită. Dezvoltarea copiilor ca personalitate şi competenţe reprezintă un obiectiv pe termen lung atât pentru societate cât şi pentru fiecare familie, acesta fiind principalul obiectiv al organizatorilor. Membrii clubului “Roata de Foc” spun că vor organiza şi pe viitor astfel de activitaţi menite să aducă un strop de bucurie copiilor cu probleme.

“Noi, cei de la Club Riders “Roata de Foc” din Câmpina, am organizat acest eveniment pentru copii de la Casa de Plasament din Brebu. Am vizitat împreună cu cei mici, Muzeul Cinegetic de la Posada apoi am mers la Castelul Peleş din Sinaia, iar în cele din urmă am poposit pe Valea Cerbului din Buşteni, unde am sevit masa şi am organizat diverse jocuri, iar copiii s-au arătat foarte încântaţi. Prin aceste acţiuni încercăm să ne implicăm în viaţa socială a oraşului nostru dar şi să aducem un strop de bucurie, copiilor care au fost încercaţi de timpuriu, de soartă.”, ne spune Andrei Paraschiv – preşedinte Club “Roata de Foc”

Activităţile au fost gândite în aşa fel încât copiii să poată relaţiona, să-şi poată dezvolta spiritul de echipă, pentru a schimba idei şi a propune puncte de vedere, dar şi să se poată distra si învăţa lucruri noi.