Manelistul Dani Mocanu şi fratele său au fost reţinuţi pentru 24 de ore pentru tentativă de omor. Manelistul a fost implicat săptămâna trecută într-o bătaie cu bâte într-o benzinărie din Piteşti.
 
În altercaţia de vineri seara un bărbat a fost lovit violent şi a necesitat internare la secţia de neurochirugie a spitalului judeţean din Piteşti. Până la sosirea poliţiştilor nicio persoană implicată în scandal nu se mai afla la faţa locului.
 
„În noaptea de 18 spre 19 august a.c., poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş au fost sesizaţi prin Serviciul Naţional Unic Apeluri de Urgenţă 112 cu privire la faptul că la o staţie peco din Piteşti ar fi avut loc o stare conflictuală, în cadrul căreia un bărbat ar fi fost agresat. La momentul sosirii poliţiştilor, la faţa locului nu a fost identificată niciuna dintre persoanele implicate, iar ulterior persoana agresată s-a prezentat la o unitate medicală. Poliţiştii au întocmit din oficiu un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de tulburare a ordinii şi liniştii publice, iar în cauză se desfăşoară cercetări, pentru stabilirea situaţiei de fapt şi luarea măsurilor legale care se impun”, se arată într-un comunicat al IPJ Argeş.
 
 
 
Sursa: www.stiripesurse.ro