Will Smith l-a pălmuit pe Chris Rock la Gala Oscar 2022, după ce Chris Rock făcuse o glumă despre soţia lui. Nu e clar însă dacă momentul nu a fost pus în scenă, dar cu siguranţă a stârnit rumoare în sală.

„Nu pronunţa numele soţiei mele cu gura ta nenorocită”, i-a strigat Will Smith lui Chris Rock, după care a urcat pe scenă şi l-ar fi agresat pe actorul care prezenta Oscarul pentru “cel mai bun documentar”. Din imagini, reiese că l-ar fi pălmuit.

„Jada Pinkett-Smith, abia aştept să văd G.I. Jane II”, a spus Christ Rock, făcând aluzie la faptul că soţia lui Will Smith este tunsă la zero. 

Momentul de la Oscarurile 2022 a avut loc atunci când Chris Rock a venit să prezinte Oscarul pentru cel mai bun documentar. Actorul de stand-up a început să facă glume. Când i-a văzut pe Will Smith, nominalizat la categoria “Cel mai bun actor” pentru rolul din “King Richard”, şi pe soţia lui Jada Pinkett-Smith aşezată în primul rând, a decis să facă ceea ce credea că este o glumă. El a menţionat că Jada, care în prezent este cheală, ar putea juca în “G.I. Jane II”.  

Smith nu a gustat gluma şi a urcat pe scenă şi l-a lovit peste faţă pe Chris Rock,