Actorul Costin Marculescu, gasit mort in casă! Avea doar 50 de ani!


Actorul Costin Mărculescu, care a fost găsit mort în cadă, în apartamentul său din Bucureşti, a postat ultima imagine pe pagina de Facebook în urmă cu mai bine de o săptămână.

Costin Mărculescu apare într-o fotografie alături de un bun prieten, care poartă mască de protecţie, ipostaza fiind surprinsă cu ocazia zilei de naştere a acestuia.

“Astăzi, 27 mai, este ziua de naştere a bunului meu prieten Doru Calangiu care este şi prietenul multor vedete şi sportivi de mare valoare. Aici el e pe pandemie, iar eu am furat startul la terase”, a scris Costin Mărculescu, într-un mesaj postat pe 27 mai.

Actorul Costin Mărculescu a murit cu câteva zile înainte să împlinească 51 de ani. El a fost găsit mort în noaptea de miercuri spre joi în apartamentul în care locuia singur în Bucureşti.

Costin Mărculescu a fost găsit mort în apartamentul în care locuia singur, într-un bloc din Sectorul 3 al Capitalei, iar vecinii au susţinut că l-au văzut ultima dată sâmbătă când a ieşit cu câinele la plimbare.

Câinele lui Costin Mărculescu ar fi lătrat mai multe zile la rând, iar o vecină i-a anunţat pe prietenii lui că s-a spart o ţeavă în locuinţa sa, de la etajul 8 şi a inundat mai multe apartamente.

Prietenii actorului au fost cei care au alertat autorităţile. Pompierii au spart uşa pentru a reuşi să intre în locuinţa acestuia, iar medicii de pe Ambulanţă au fost cei care au găsit trupul neînsufleţit al actorului în cadă. Prietenii Lui Costin Mărculescu exclud varianta unei sinucideri, mai ales că acesta avea în plan să lanseze o carte la sfârşitul acestei luni.

“Pur şi simplu apropiaţii m-au informat că a fost găsit mort în cadă şi fiind prieteni de ani de zile şi vorbind ultima dată în urmă cu câteva zile, locuind şi în apropiere am zis să vin să văd ce se întâmplă. Se ştie faptul că era depresiv în ultima perioadă, nu este o surpriză sau un lucru necunoscut, fiindcă s-au derulat tot felul de întâmplări neplăcute în ultimii ani pe partea de carieră, ca să spun aşa”, a declarat o prietenă.