Un deţinut spaniol s-a trezit din ”morţi” chiar înainte de a i se face autopsia după ce a fost declarat mort de 3 medici, relatează The Telegraph.

 

Gonzalo Montoya Jimenez, în vârstă de 29 de ani, a fost declarat mort duminică dimineaţă la o închisoare locală din Asturia, relatează The Telegraph.

 

Câteva ore mai târziu, ”mortul” s-a trezit la morgă înainte de a i se face autopsia. Acum familia lui cere să fie eliberat imediat din închisoare. Autorităţile au deschis o anchetă în acest caz misterios.

 

Jimenez a fost găsit duminică în celula lui, fără semne de viaţă şi aproape albastru. Trei medici din închisoare i-au confirmat moartea până a fi transportat la morgă unde s-a ”trezit”.

 

Familia lui susţine că Jimenez a încercat să se sinucidă cu o supradoză de barbiturice, acuzând conducerea închisorii de neglijenţă. Deţinutul lua tratament anti-epileptic, iar familia a indicat că primea medicamente şi pentru anxietate. ”Deţinuţii iau medicamente după cum vor” a acuzat unchiul lui Jimenez.

 

Jimenez mai are 7 luni de închisoare de săvârşit dintr-o pedeapsă primită pentru furt de fier vechi.

 

“Primul lucru pe care şi-l aminteşte este că era băgat într-un sac negru. Pentru că nu putea vorbi, a început să facă zgomote. Un medic l-a auzit şi a deschis sacul, s-a speriat tare. Soţul meu a început să scoată braţele afară şi atunci l-au conectat la aparate” a spus soţia deţinutului după ce acesta i-a povestit experinţa trăită, potrivit El Mundo.

 

Sursa : Stirileprotv.ro