Nick Gordon, fostul iubit al fiicei regretatei artiste Whitney Houston, a murit la vârsta de 30 de ani din cauza unei supradoze. Acesta a suferit mai multe infarcturi înainte de a fi transportat la spital.

 

Potrivit The Mirror, fostul iubit al lui Bobbi Kristina Brown a fost transportat de urgenţă la un spital din Florida, pe data de 31 decembrie. Tragica veste a fost dată de fratele mai mic al lui Nick, Junior Walker.

 

„Doamne, de ce a trebuit să îmi pierd fratele de Anul Nou? Tot ce tot face este să plâng”, a scris tânărul pe Facebook.

 

Bobbi Kristina a murit în 2015, la vârsta de 22 de ani, după ce a fost găsită inconştientă în cadă, la trei ani de la decesul celebrei sale mame. Nick Gordon a fost găsit responsabil pentru moartea sa în cadrul unui caz civil, însă nu a primit nicio pedeapsă.

 

„Suntem devastaţi din cauza morţii frumosului meu frate. Lasă un gol în inimile prietenilor şi familiei mele. Lupta lui Nick cu viaţa nu a fost una uşoară. Voi fi mereu recunoscător că Dumnezeul meu mi-a oferit un moment la sfârşitul vieţii lui Nick şi am putut să îl ţin de mână în timp ce el a plecat mai departe”, a declarat Junior Walker pentru People.

 

Se pare că Gordon a suferit mai multe infarcturi în ziua de Revelion înainte de a fi trasportat la spitalul Altamonte Springs.

 

 

 

 

Sursa: www.unica.ro