Seara efervescentă la Hollywood, la premiera mondială a filmului Regele Leu, o nouă versiune a producţiei animate care a fermecat în trecut milioane de copii  şi nu numai.

 

Nume mari din industria cinematografiei au păşit pe covorul roşu. Pelicula va ajunge pe marile ecrane din România pe 19 iulie.

 

Îmbrăcată într-o rochie neagră, plină de paiete, Beyonce a pozat pentru câteva minute în faţa jurnaliştilor, după care a mers în sala unde avea loc mult aşteptata premieră.

 

În film, este vocea leoaicei Nala, prietena din copilărie şi viitoarea parteneră a Regelui Leu. Totodată, cântăreaţa este şi autoarea uneia dintre coloanele sonore ale producţiei.

 

Pe lângă Beyonce, de pe covorul roşu nu putea lipsi actorul Donald Glover, cel care îl interpretează pe simpaticul leu Simba.

 

Donald Glover, actor: “Am vrut să fac parte din această producţie de aur. Cred că regizorul Jon Favreau a făcut o treabă bună pentru că a făcut din acest film o capodoperă mondială. Cred că şi eu am făcut o treabă bună şi cred că şi Beyonce a făcut o treabă bună. Sunt foarte fericit. ”

 

Seth Rogen, actor: “A fost palpitant, iar acest lucru e ilustrat şi în film. L-am văzut acum câteva săptămâni şi este un raport incredibil între natural şi dinamic. Producătorii au folosit o mulţime de cadre de la primele noastre sesiuni de înregistrări când încercam să ne dăm seama despre ce e vorba.”

 

De data aceasta, Regele Leu nu mai este un film de animaţie, ci unul în genul cinematografic numit live action, în care scenele animate sunt re-create cu ajutorul computerului.

 

 

 

Sursa:www.stirileprotv.ro