Aproximativ 300.000 de dolari au dispărut, sâmbătă, dintr-un vehicul blindat, după ce uşa i s-a deschis în trafic. În urma incidentului, pe autostrada din New Jersey s-au produs mai multe accidente.

Uşile unui vehicul al companiei Brink’s s-au deschis joi dimineaţă dintr-un motiv necunoscut în timpul mersului şi doi saci conţinând bancnote de 100 de dolari şi-au golit conţinutul pe acea autostradă, informează AFP, citat de Agerpres.

Numeroşi şoferi s-au oprit în acel moment pentru a aduna bancnotele, provocând mai multe tamponări, a precizat Poliţia din East Rutherford într-un mesaj publicat pe contul ei de Twitter. Potrivit NBC News, care citează Poliţia locală, cei doi saci conţineau în total 510.000 de dolari, din care doar suma de 205.000 de dolari a fost recuperată.

„Până acum, lipsesc încă 293.535 de dolari”, a anunţat Poliţia din acest oraş situat la periferia vestică a metropolei New York, precizând că aproape 11.000 de dolari au fost predaţi autorităţilor de şoferii care s-au oprit pe autostradă pentru a strânge bancnotele. Acţiunea de colectare a unor bancnote în această manieră (şi păstrarea lor, n.r.) reprezintă o infracţiune asociată furtului, a subliniat Poliţia americană.