În noile fotografii publicate de revista Viva cu Elena Udrea însărcinată în 7 luni apare şi tatăl copilului ei, Andrei Alexandrov. Elena Udrea a vorbit despre probleme din sarcină, dar şi despre cum a ales numele fiicei sale.

Elena Udrea a vorbit în interviul pentru revista Viva despre cum a ales numele pe care îl va purta fiica ei.

"Numele l-am ales, o cheamă Alexandrov Eva Maria. Maria a fost uşor de decis, îi promisesem Sfintei Fecioare că îi va purta numele, dacă îmi salvează măcar un copil şi dacă va fi fetiţă. Eva a venit ulterior, ca o revelaţie. Se şi potriveşte cu cel de familie, pentru că va purta numele tatălui ei. Eva Maria are o rezonanţă biblică puternică, ceea ce cred din nou că nu este întâmplător", a declarat Elena Udrea.

Elena Udrea a vorbit în interviu şi despre faptul că a recurs la fertilizarea in vitro pentru a putea deveni mamă. Procedura a fost una reuşită din prima, însă sarcina nu a fost lipsită de probleme. Deşi iniţial avea gemeni, în primele luni de sarcină a pierdut unul dintre copii.

"S-a întâmplat într-o sâmbătă, eu mă aflăm la distanţă de două ore de mers cu maşina, de spital, medicii erau acasă, au fost chemaţi special şi a mai durat câteva ore până au putut interveni. Dar am avut atâta încredere că voi face acest copil, că totul e bine până la final, că Dumnezeu ştie de ce trebuie să fie acum doar unul, încât am depăşit momentul pierderii celuilalt cu convingerea că aşa a fost să fie", a mai spus Elena Udrea.