Dacă te-ai plictisit deja de clasicele jocuri de păcănele Lucky Lady’s Charm, Book of Ra sau Sizzling Hot, probabil că eşti în căutarea unor cazinouri online care să-ţi oferi o paletă vastă de jocuri moderne şi care îţi oferă şanse mai mari de câştig.

În momentul de faţă avem multe cazinouri online care sunt licenţiate la ONJN şi la care putem juca 100% legal şi fără nici un risc. Însă pentru a alege unde să joci, ai face bine să experimentezi mai multe platforme şi să inspectezi câteva detalii, cum ar fi:

  • numărul de jocuri oferite, în cazul în care te plictiseşti repede şi vrei mereu să încerci ceva nou
  • posibilitatea de a juca pe mobil, pentru că în anumite cazuri, jocurile care pot fi găsite pe desktop nu sunt în totalitate disponibile pe platformele mobile
  • jackpot-urile puse la bătaie, în cazul în care te simţi predestinat să câştigi lozul cel mare şi speri să dai lovitura vieţii şi să pui mână pe un câştig fabulos
  • reputaţia şi seriozitatea operatorului, deoarece se ştie bine faptul că anumiţi operatori care nu sunt tocmai consacraţi pe online le pot crea probleme jucătorilor din cauza lipsei de experienţă şi profesionalism


Acestea sunt jocurile pe care trebuie neapărat să le joci la păcănele online, extrase de la cele mai interesante 3 cazinouri online de pe online-ul românesc:

Pyramid – Quest For Immortality



Este un joc incitant care îţi poate aduce un câştig de până la 3.600.000 de fise. Un simbol de Wild care aterizează pe parte de sus a celor 3 role din mijloc şi care te ajut să faci o combinaţie câştigătoare se transformă într-un simbol Wild pentru următoarea avalanşă. Multiplicatorul avalanşei creşte la fiecare 3 reuşite pe direcţia de miză şi poate ajunge până la pragul maxim de x10.

Gonzo’s Quest



Un joc ce are la bază o poveste interesantă, mai exact cea a navigatorului Gonzo, care este în căutarea unei comori pierdute. Multiplicatorul de câştig creşte odată ce apare o nouă avalanşă în joc şi poate creşte până la maximum x15. Simbolul Wild înlocuieşte toate simbolurile, iar apariţia a 3 simboluri Free Fall activează 10 învârtiri gratuite.

Starburst

Joc Starburst NetEnt


Starburst este un joc extrem de popular, ce are la bază principiul jocului Power Stars. Steluţele acţionează ca wild şi declanşează rotiri gratuite, iar câştigurile se plătesc din ambele direcţii, adică atât din dreapta spre stângă, cât şi din stânga spre dreapta. Simbolul BAR este cel mai valoros, iar numărul maxim de fise care poate fi câştigat dintr-o mână este de până la 50.000 de fise. Vestea bună este că acest joc fantastic poate fi găsit la mai mulţi operatori licenţiaţi în România.

Aici găseşti cazinourile online la care poţi juca jocurile recomandate mai sus: https://pariurix.com/cazinouri-online.html

Nu uita că jocurile de noroc trebuie să reprezinte o activitate de divertisment. Dacă lucrurile îţi scapă de sub control adresează-te specialiştilor de la jocresponsabil.ro sau apelează gratuit numărul de telefon 0800 800 099, de luni până vineri, în intervalul 10:00–18:00.