Adrian Mutu a negat cu vehemenţă zvonul potrivit căruia între el şi soţia sa, Consuelo, s-ar afla la un pas de divorţ. Fotbalistul a spus că frumoasa brunetă este o femeie importantă în viaţa lui, având numai cuvinte de laudă la adresa acesteia.

Atacantul Petrolului Ploieşti a declarat în cadrul unui interviu acordat emisunii Click! că soţia sa este o adevărată luptătoare, o femeie puternică şi care ştie ce-şi doreşte de la viaţă. Briliantul a recunoscut că aceasta are un rol important în viaţa sa, negând cu vehemenţă zvonurile despre despărţirea de Consuelo.

„O luptătoare, o femeie frumoasă, sensibilă, puternică, determinată. Cred că e importantă în viaţa mea. Timpul va vorbi şi, aşa cum am spus, veţi vedea că nu e nimic adevărat cu privire la divorţ. E o relaţie între două persoane normale. Acum facem nişte sacrificii pentru binele copiilor şi atâta tot”, a declarat Mutu pentru emisiunea difuzată de Prima TV

Adrian Mutu şi Consuelo s-au căsătorit în 2005 şi au împreună două fiice. "Briliantul" a mai fost  însurat cu Alexandra Dinu, de care a divorţat în 2003, după doi ani de căsnicie, şi împreună cu care are un băiat.