Fiica lui Bill şi Hillary Clinton, Chelsea, a anunţat că este însărcinată şi că va da naştere în toamnă primului ei copil, relatează AFP.

Chelsea (34 de ani) a făcut publică vestea în cursul unui eveniment, în prezenţa mamei sale, Hillary Clinton, fostă secretar de stat, organizat în cadrul unei iniţiative a Fundaţiei Clinton pentru promovarea drepturilor femeilor şi ale tinerilor în lume.

''Eu şi soţul meu Marc suntem foarte încântaţi la ideea naşterii primului nostru copil spre sfârşitul anului'', a declarat Chelsea. ''Că va fi fetiţă sau băiat, sunt fericită că ea sau el va creşte într-o lume cu atâţia lideri respectaţi'', a adăugat fiica fostului cuplu prezidenţial.

Părinţii săi cu greu şi-au stăpânit bucuria. ''Încântat să adaug o noutate în biografia mea: cea de viitor bunic! @HillaryClinton şi eu suntem atât de fericiţi pentru Chelsea şi Marc!'', a scris pe contul său de Twitter fostul preşedinte Bill Clinton (1993-2001).

''Funcţia cea mai formidabilă pe care am ocupat-o până în prezent: Viitoare bunică! @billclinton şi eu ne bucurăm că Chelsea şi Marc aşteaptă primul lor copil'', a declarat după cinci minute Hillary Clinton, care a fost secretar de stat în timpul preşedintelui Obama.

Hillary Clinton (66 de ani) este, potrivit sondajelor, candidatul preferat al democraţilor pentru cursa pentru Casa Albă în 2016, cu toate că ea n-a anunţat încă în mod oficial dacă se va prezenta.

Ceva timp mai târziu, Chelsea Clinton a făcut un nou anunţ pe contul său de Twitter, cu peste 470.000 de abonaţi, precizând că bebeluşul ar urma să se nască în toamnă.

Chelsea, care lucrează în prezent cu normă întreagă la Fundaţia Clinton, s-a căsătorit în 2010 cu Marc Mezvinsky, un prieten al său de mult timp, şi cuplul trăieşte în Manhattan.