Ploieşteanca Corina Ungureanu, campioana din generaţia de aur a gimnasticii româneşti, a născut un băieţel. Corina a născut cu o lună înainte de a împlini 41 de ani, iar tatăl copilului este instructorul de golf Santiago Muñoz. 

"28 iulie, Carlos Muñoz  a sosit în viaţa noastră! Nu avem cuvinte să descriem ce simţim, aşa că ne limităm doar la a spune că eu şi Santiago Muñoz suntem foarte fericiţi pentru această minune. Vă salutăm cu drag pe toţi!", a scris Corina Ungureanu pe contul ei de socializare în dreptul unui instantaneu care surprinde cel mai tandru contact cu bebeluşul.

Carlos s-a născut la 5 ani de când părinţii lui s-au cunoscut pe un teren de golf, unde mama lui îşi exersa mâna de începătoare, iar tatăl lui, spaniol get-beget, era instructor. Foarte discreţi cu viaţa lor personală, Corina Ungureanu şi Santiago Muñoz nici n-au dat de bănuit că aşteaptă un copil

Corina Ungureanu, unul dintre cei mai titraţi sportivi ploieşteni,  parte din generaţia de aur a gimnasticii româneşti. A fost campioană europeană la sol în 1998 şi a obtinut de două ori titlul mondial la gimnastică artistică, la Lausanne (1997) şi Tianjin (1999).

S-a retras din activitatea competiţională în 1999, chiar după campionatele de la Tianjin. A lucrat iniţiat ca antrenoare cu o grupă de copii în Anglia. S-a întors în România şi a cochetat o perioadă cu politica. 

A descoperit pasiunea pentru golf. Acum este antrenor de gimnastică la CS Petrolul Ploieşti, clubul în care a şi început să practice sportul în copilărie. 

O felicităm pe Corina pentru cea mai minunată reuşită personală şi suntem convinşi că din sala de la Ploieşti va redescoperi o altă campioană de gimnastică.