Cântăreţul What’s up a fost încătuşat, luni seară, după ce o femeie a sunat la 112 şi a spus că fostul prieten o agresează.

În scurt timp, poliţiştii au ajuns la locuinţa femeii din sectorul 5.

Potrivit oamenilor legii, la vederea echipajelor, cântăreţul a devenit recalcitrant, aşa că a fost imobilizat şi dus la secţia 17.

Aici au ajuns şi părinţii artistului, dar şi iubita agresată. În interiorul secţiei de poliţie What’s up ar fi adus injurii agenţilor şi ar fi devenit agresiv.

Însoţit de poliţişti, cu răni vizibile pe faţă şi pe corp, cântăreţul a fost dus apoi la Parchet pentru audieri, unde a stat preţ de câteva ore. O anchetă a fost deschisă în acest caz.

Cine este femeia care l-a reclamat pe What`s Up la poliţie

Iubita lui What`s Up care l-a acuzat pe acesta că este violent cu ea, este Alice Badea. Cei doi au început o frumoasă poveste de dragoste în toamna acestui an. Alice Badea activează şi ea în domeniul muzical, fiind violonistă şi profesoară de muzică. Relaţia dintre cei doi a evoluat foarte repede, însă până acum nu a apărut nicio informaţie în spaţiul public potrivit căruia acesta ar avea un comportament violent faţă de ea. În primele săptămâni de relaţiea aceştia şi-au făcut tatuaje identice pentru a-şi exprima dragostea şi loialitatea unul faţă de celelalt. Mai mult, s-au afişat deseori împreună şi niciodată nu au lăsat impresia că ceva nu ar merge bine între ei.

What’s Up a început relaţia cu Alice Badea după o lună şi jumătate de când s-a despărţit de Simina, femeia alături de care a stat mai bine de nouă ani de zile. Însă, artistul a precizat că decizia de a termina relaţia cu Simina nu are nicio legătură cu Alice.