Nu există o modalitate mai bună de a te bucura de compania familiei şi a prietenilor în timpul verii decât prin găzduirea unei petreceri în aer liber. La început , idea unei  mese în aer liber poate părea descurajantă.

Din fericire, avem câteva sfaturi cheie, astfel încât să puteţi planifica şi realiza petrecerea perfectă în aer liber, petrecere despre care să vorbească mult timp prietenii dvs.

Vrei să găzduieşti o cină în aer liber pe care familia şi prietenii tăi nu o vor uita şi care îţi va îmbunătăţii relaţia? Dar eşti îngrijorat pentru cheltuielile pe care le poate genera această petrecere? Ei bine, dacă aveţi nevoie de ajutor financiar urgent şi de încredere, puteţi conta pe Forza Credit.

Forza imprumut online este un creditor online care oferă împrumuturi rapide pe termen scurt tuturor clienţilor din Molodova. Chişinău sau Bălţi, nu contează. Forza este accesibil tuturor.

Înainte de a lua împrumutul Forza, utilizaţi calculatorul rapid de credit pentru a afla exact cât va trebui să rambursaţi. Suma exactă. Forza este complet transparent cu clienţii săi.

Vă oferim, câteva recomandări cu privire la ce feluri de mâncare, plăcinte, veselă şi alte trucuri de care aveţi nevoie pentru a aranja masa şi pentru ca totul să fie perfect.

Pasul 1: alegeţi o temă şi alegeţi vesela

Acest lucru vă va ajuta la realizarea unui stil,  a unui design special pentru masa dvs. Mulţi oameni optează pentru motive naturale precum plante sau animale pentru a evidenţia sentimentul de a fi în aer liber.

Pinterest este o resursă excelentă pentru explorarea ideilor de petreceri în aer liber. Una dintre cele mai populare opţiuni de decor pentru petrecerile de cină este o temă verde şi albă, pe care o puteţi face atât de elaborată sau de simplă pe cât doriţi, în funcţie de gustul şi bugetul dvs.

După ce ai ales o temă, ia în considerare că ustensile de masă şi faţa de masă vor reflecta cel mai bine alegerea ta. Dacă aveţi un buget redus, folosiţi farfuriile şi paharele pe care le deţineţi deja şi faceţi o decoraţiune cu lumânări, flori sau alte accesorii mai accesibile.

Sau poţi să cumperi farfurii şi pahare noi  pentru a stabili cu adevărat starea de spirit. Deoarece mănânci în aer liber, vesela de melamină şi paharele rezistentă  sunt opţiuni excelente şi merită un cost suplimentar dacă intenţionezi să organizezi des astfel de evenimente.

Faţa de masă, serveţelele şi plăcuţele pe care le alegeţi pot, de asemenea, să iasă în evidenţă cu imprimeuri şi modele care vor servi pentru a evidenţia celelalte elemente din  peisajul dvs. în nuanţe şi modele neuter

Iată de ce aveţi nevoie pentru o cină în aer liber:

● placemat

● Faţă de masă

● farfurii

● servetele

● tacâmuri

● pahare de băut

Pasul 2: Alegerea meniului

În continuare, ar trebui să alegeţi meniul, deoarece acest lucru va determina cât spaţiu aveţi nevoie pentru articole suplimentare, cum ar fi farfurii, boluri sau platouri pentru servire. Un alt punct important îl reprezintă distanţa faţă de bucătărie. Servirea în stil familial cu platouri  este ideal pentru petrecerile în aer liber.

Distracţia devine practic fără efort atunci când nu trebuie să faceţi multe drumuri înainte şi înapoi în timpul mesei, dar va trebui să lăsaţi  loc pe masă pentru platourile mai mari.

Un mini bar în apropiere vă dă voie, de asemenea, să vă bucuraţi de compania oaspeţilor, mai degrabă decât să faceţi drumuri permanent înainte şi înapoi pentru băuturile tuturor. Puteţi să amenajaţi o masă mică în apropiere, dacă nu aveţi spaţiu pe masa dvs. principală.

Iată care sunt ustensilele de servire de care ai nevoie:

● Ulcioare

● Platouri

● Platou pentru brânză

● cană pentru băuturi

● Masă pliabilă

Pasul 3: Decoraţi masa



Profitaţi la maxim de amenajarea dvs. în aer liber cu elemente verzi şi naturale, cum ar fi ghivece mici de flori. Vor da întotdeauna o notă aparte peisajului tău.

De asemenea, iluminatul poate stabili starea de spirit, iar dacă nu aveţi lumini speciale, veţi dori o mulţime de lumânări, pe care le puteţi pune în vase speciale pentru a crea o atmosferă specială.

Tema dvs. va fi importantă la acest capitol. La o temă tropicală puteţi alege flori exotice  sau boluri luxuriante de fructe.

Iată câteva decoraţiuni recomandate:

● Flori

● Lumânări

● Vaze special pentru lumânări

Pasul 4: Confortul oaspeţilor

Deşi tehnic nu are legătură cu organizarea  mesei, trebuie să luaţi în considerare şi confortul oaspeţilor. Poate doriţi să puneţi o pătură sau un şal pe  spătarul fiecărui scaun sau să adăugaţi o pernă  pe fiecare scaun, astfel încât oamenii să se poată relaxa cu adevărat.

Iată ce aveţi nevoie pentru a vă oferi confort oaspeţilor:

● Pături subţiri, şaluri

● perne de exterior:

Deci, acum ştii tot. Cu acest şablon de bază, puteţi organiza o cină diferită pentru prieteni la fiecare sfârşit de săptămână sau cel puţin de două-trei ori pe vară.