Elena Udrea a lăsat deoparte politica pentru o zi şi s-a transformat în Moş Nicolae. Democrat-liberala a mers la cumpărături într-un centru comercial din Capitală cu fina ei şi cu fiica unei prietene.

Sesiunea de shopping a fost un prilej bun pentru fotografii, pe care Elena Udrea le-a publicat pe contul său de Facebook.

Deputata a scris pe reţeaua de socializare că a fost o zi cu alegeri grele, pentru că paleta de opţiuni a fost extrem de variată. Udrea mai spune că vânzătoarele de la mall o cunoşteau deja pentru că mai fusese cu câteva zile în urmă la cumpărături cu alţi copii, pe care i-a botezat.

"Ziua de Moş Nicolae mi-o petrec aproape de fiecară dată fiind alături de copii, încercând să-i bucur cât mai mult.

Anul acesta n-a fost o excepţie. Aşa se face că am mers la mall cu două domnişorele foarte elegante şi drăgălaşe: una dintre finuţele mele şi fetiţa unor foarte buni prieteni. Aşa cum se poate vedea şi din poze, a fost o zi cu alegeri grele

Dar asta pentru că şi paleta de opţiuni a fost extrem de variată. Din fericire însă, mă ştiau doamnele vânzătoare şi au fost foarte atente – doar mai fusesem în urmă cu câteva zile în acelaşi magazin cu alţi câţiva copii drăgălaşi pe care i-am botezat şi de care am grijă.", a postat Udrea pe Facebook.