Timpuri Noi, Mircea Vintilă, Pact by Leo Iorga şi Adi Ordean. După astfel de nume mari, seria concertelor incendiare din Yell Wolf Pub nu putea continua decât cu o altă legendă.
De data aceasta, joi, la Yell Wolf Pub, vine Ioan Gyuri Pascu and The Blue Workers.

Numele lui Ioan Gyuri Pascu a devenit cunoscut o dată cu cel al trupei de comedie Divertis, unde aborda în special satiră politică. A mai jucat în filme de lung metraj precum O vară de neuitat, în regia lui Lucian Pintilie şi în Occident, regizor Cristian Mungiu, dar şi în multe piese de teatru.

A colaborat cu mai multe posturi de televiziune, printre care TVR 1, Antena 1 şi Pro TV şi a fost o perioadă jurnalist sportiv şi comentator de sport.

Dar la Yell Wolf Pub, Ioan Gyuri Pascu vine în calitate de muzician, promiţând fanilor o seara minunată.

A interpretat cântecele sale de succes, precum „Ţara arde şi babele se piaptănă”, „Gizzi” şi „Mi-am luat colac”, în deschiderea concertelor Jethro Tull, Beats International şi Asia, şi Scorpions. Este unul dintre cei mai duri critici ai radioului comercial românesc.

Aşadar nu rataţi evenimentul de joi, 30 octombrie, ora 20.30 de la Yell Wolf Pub situat la Stadionul Ilie Oană din Ploieşti.

Preţul unui bilet este de 30 de lei.