O sursă apropiată cuplului Brad Pitt (53 de ani) şi Angelina Jolie (42 de ani) s-a confesat publicaţiei US Weekly, anunţând că cei doi, separaţi din septembrie 2016, s-ar fi răzgândit în privinţa divorţului, spunând că este "anulat".

"De luni de zile nu au făcut nimic pentru a continua cu divorţul, să finalizeze procedurile şi toată lumea crede că nu sunt pregătiţi să o facă", a mărturisit sursa pentru revista americană, subliniind totodată că actriţa ar fi încă "profund îndrăgostită de el".

În septembrie 2016, actriţa a anunţat decizia separării ca urmare a unei dispute dintre Brad Pitt, dependent de alcool, şi Maddox, fiul cel mare al celor doi. Jolie a obţinut custodia celor şase copii înainte de a-i acorda dreptul de vizită fostului soţ.

De la despărţirea celor doi, actorul a renunţat la alcool şi a mers la psiholog. "Nu mai bea de opt luni, şi-a revenit pentru a se împăca cu ea", a menţionat sursa pentru US Weekly. "Ştia că are o problemă de rezolvat şi acest lucru e tot ceea ce şi-a dorit Jolie".

În luna iunie, Angelina Jolie s-a mutat într-o nouă casă în cartierul Los Feliz, la Los Angeles, pentru a le permite copiilor să-şi revină din şoc. "Nu ar fi surprinzător dacă ei ar anunţa că renunţă la divorţ şi că încearcă să găsească o soluţie", a concluzionat sursa. "Toată lumea crede că ar trebui să se împace".

Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au despărţit pe 15 septembrie 2016, iar actriţa americană a depus actele de divorţ pe 19 septembrie. Cei doi actori americani au avut o relaţie din 2004 şi s-au căsătorit în 2014, având împreună şase copii, dintre care trei adoptaţi - Maddox, în vârstă de 15 ani, Pax, 13 ani, Zahara, 12 ani, şi trei biologici -  Shiloh, 11 ani, şi gemenii în vârstă de 9 ani Knox şi Vivienne.