Andrei Ponta, fiul fostului premier Victor Ponta, s-a accidentat, vineri după-amiază, în timp ce participa la un meci de rugby pe stadionul din localitatea Băicoi, judeţul Prahova, el fiind suspect a avea un traumatism cranio-cerebral şi dus la spital.

Potrivit unor surse medicale, Andrei Ponta, în vârstă de 14 ani ani, a fost dus de urgenţă la Spitalul Judeţean din Ploieşti de către un echipaj al Ambulanţei Prahova, după ce s-a lovit la cap în timpul unui meci de rugby disputat în faza grupelor a turnelului U14, pe stadionul din Băicoi.

În momentul în care a fost preluat de echipajul medical, băiatul era conştient, el fiind diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral. Un alt jucător cu care s-a ciocnit Andrei Ponta în timpul meciului a fost şi el rănit, având un traumatism la coloana cervicală. Şi el a fost preluat de ambulanţă şi dus la Spitalul Judeţean din Ploieşti.

După efecturarea analizelor medicale amănunţite, medicii Spitalului Judeţean Ploieşti au stabilit că băiatul fostului premier este în afara oricărui pericol. Mama lui Andrei, sosită de urgenţă la Ploieşti, a decis ca băiatul să fie transportat la un spital din Bucureşti pentru a rămâne acolo sub supravegherea medicilor.