La 58 de ani, Sharon Stone ne oferă o altă faţetă a personalităţii sale, una care în urmă cu două decenii părea de necrezut. Fosta bombă sexy s-a transformat într-o femeie cu stil, capabilă să-şi accepte vârsta şi să-şi folosească la maximum renumitul coeficient înalt de inteligenţă.

În această săptămână, actriţa a postat pe Instagram o serie de imagini realizate pe platoul de filmare. Ea apare în două instantanee alb-negru; în primul, foarte reuşit, ea priveşte undeva spre orizont, iar în cealălalt poartă ochelari de soare şi se află lângă echipa sa de machiaj. Ea a făcut şi o poză color, în care ţine pe umeri un pardesiu bej şi priveşte spre apus.

Fără să fie foarte aranjată, vedeta nu a evitat un cadru foarte apropiat, lăsând la vedere câteva riduri, semn că nu se fereşte să arate publicului aşa cum este ea de fapt.

Sharon Stone nu a dezvăluit la ce film lucrează.Cea mai recentă producţie pentru care a filmat anul trecut a fost "A Little Something For Your Birthday" şi este posibil să lucreze pentru aceeaşi peliculă, relatează cotidianul britanic Daily Mail. Ultima sa apariţie pe marele ecran a fost în "Mothers And Daughters", alături de Courteney Cox.

Fotografiile postate de Sharon Stone semnalează o etapă de maturizare a vedetei. În 2015, la 57 de ani, ea poza nud pentru revista Harper's Bazaar, sugerând că încă nu a schimbat registrul cu care ne-a obişnuit în perioada de glorie.

În interviul care însoţea pictorialul, Sharon Stone vorbea deschis despre gravele probleme de sănătate cu care s-a confruntat în anul 2001, când a fost la un pas de a-şi pierde viaţa, şi despre modul cum şi-a reconstruit apoi viaţa şi cariera.
În 2001, Sharon Stone a fost spitalizată din cauza unui anevrism cerebral - o hemoragie în creier, care poate să provoace un accident vascular cerebral -, după ce acuzase o serie de migrene puternice.

Actriţa a povestit că începuse să se simtă rău cu trei zile înainte să meargă la spital, în 2001, şi, după ce a suferit un accident vascular cerebral, şi-a pierdut cunoştinţa. "Când mi-am revenit, doctorul stătea aplecat deasupra mea. L-am întrebat: 'Voi muri?'. Şi el mi-a spus: 'Ai o hemoragie în creier'. Am spus: 'Ar trebui să o sun pe mama' şi el mi-a răspuns: 'Ai dreptate. Ai putea să îţi pierzi curând abilitatea de a vorbi'", şi-a amintit Sharon Stone.

Ea a mai spus că a avut nevoie de doi ani pentru a se reface. "Am simţit că întregul meu ADN s-a schimbat", a mai spus actriţa, precizând că inteligenţa sa emoţională a devenit mai bine conturată.

"Am ales să muncesc din greu pentru a deschide alte părţi din mintea mea. Acum sunt mai puternică. Şi pot să fiu extrem de directă. Acest lucru sperie oamenii, dar cred că asta nu este problema mea", a povestit actriţa.

Sharon Stone a vorbit în interviu şi despre pictorialele nud pe care le-a realizat de-a lungul timpului. Primele fotografii în care a apărut nud au fost realizate în 1990, pentru revista Playboy, când Sharon Stone încerca să îşi stimuleze cariera.

Înainte să realizeze pictorialul pentru Playboy, toată lumea îi spunea că nu este suficient de atractivă pentru a primi roluri importante, a mărturisit ea. Imediat după apariţia în Playboy, Sharon a fost căutată de regizorul Paul Verhoeven, care a distribuit-o în celebrul film "Instinct primar/ Basic Instinct", din 1992, iar actriţa a devenit celebră pe plan internaţional.

Sharon Stone s-a remarcat în filmul "Total Recall" (1990), în care a jucat alături de Arnold Schwarzenegger, şi a devenit celebră pe plan internaţional după rolul din "Instinct primar", în 1992. Ea a primit un premiu Emmy pentru cea mai bună actriţă într-un serial de televiziune-dramă, în 2004, datorită rolului său de invitat special în serialul "The Practice", dar şi un Glob de Aur, în 1995, pentru rolul din "Casino", care i-a adus şi o nominalizare la Oscar.