Noua senzaţie a anului 2015 pe YouTube este o mică dansatoare în vârstă de patru ani al cărui nume este Heaven King, cunoscută, de asemenea, şi sub numele de „mini-Beyoncé”, notează agenţia France Presse.

Ea este vedeta celui mai vizionat videoclip de pe YouTube al anului 2015, cu 116 de milioane de vizualizări, a anunţat, miercuri, serviciul video online american.

Heaven poate fi văzută împreună cu grupul ei coregrafic, în plin New York, cu piesa ‘Watch Me’ a rapperului american Silento. Cele cinci fetiţe, toate îmbrăcate în portocaliu şi alb, dansează în faţa unei picturi murale pe străzile din Harlem.

Prin intermediul acestui videoclip de trei minute, copilul de patru ani a devenit o mică celebritate în SUA şi are 171.000 fani pe contul său Instagram.

Cel de-al doilea cel mai vizionat videoclip are „doar” 83 de milioane de vizualizări. Acesta este o reclamă pentru jocul video ‘Clash of Clans’ difuzat în timpul Super Bowl, finala campionatului de fotbal american, reclamă în care apare şi actorul Liam Neeson.