Responsabilul HBO, Michael Lombardo, a anunţat  că „Game of Thrones”, serialul vedetă al postului, va avea cel puţin 8 sezoane, relatează agerpres.ro.

Michael Lombardo a făcut declaraţia la o întâlnire cu Asociaţia criticilor televiziunii americane.

„Întrebarea este cât de departe, după al 7-lea sezon, putem ajunge. David Benioff şi Dan Weiss — directorii de creaţie ai serialului — consideră că mai sunt încă doi ani după al şaselea. Mă bucur că au ajuns la această idee. Este ceea ce avem acum în vedere”, a spus responsabilul HBO.

În iunie, HBO a confirmat că o parte din al 6-lea sezon va fi filmat în diferite locuri din Spania, ca de exemplu în oraşele Girona şi Peńíscola.

Filmările pentru cel de-al şaselea sezon au început la sfârşitul lunii iulie la Belfast, în Irlanda de Nord.

Bazat pe best-sellerul „A Song of Ice and Fire”, al scriitorului George R.R. Martin, serialul „Game of Thrones” a ajuns la cel de-al cincilea sezon, care a fost difuzat de HBO în această primăvară.

„Game of Thrones” a încheiat al cincilea său sezon cu o audienţă record de 8,1 milioane de telespectatori, generând o uriaşă dezbatere pe reţelele de socializare despre moartea lui Jon Snow, unul din personajele principale.