Un bărbat rus, aflat în stare de ebritate, a creat panică în Aeroportul Internaţional din Kazan, declanşând o alertă de securitate, după ce a intrat cu automobilul în clădirea aeroportului, şi a spus că a făcut acest lucru ”în numele iubirii”, deoarece se grăbea să îşi întâmpine iubita, informează telegraph.co.uk.

Ruslan Nurtdinov a provocat panică în rândul pasagerilor şi angajaţilor de la Aeroportul Internaţional din Kazan, după ce şi-a condus automobilul pe holurile clădirii aeroportului, ajungând până la o poartă de îmbarcare a călătorilor.

Un reprezentant din administraţia locală a spus că Ruslan Nurtdinov, aflat în stare de ebrietate, după ce a spart uşa unui terminal, miercuri seară, a început să îşi conducă automobilul în interiorul clădirii aeroportului.

Potrivit unor imagini publicate pe internet, automobilul său, serios tamponat în partea din faţă, după impactul cu uşa de intrare, a trecut apoi pe lângă un birou de check-in, a spulberat uşa de la poarta terminalului ”Plecări” şi a ajuns în cele din urmă în exteriorul clădirii, lângă un terminal feroviar.

Pe parcursul acestei curse nebuneşti, automobilul condus de Ruslan Nurtdinov a fost urmărit de angajaţii serviciului de securitate, care au încercat în zadar să îl oprească.

Şoferul, un bărbat în vârstă de 40 de ani, a declarat în timpul audierilor la tribunal că şi-a plănuit acea cursă cu mare atenţie, a dezvăluit vineri site-ul Kazansky Reporter.

”Trebuia să ajung la acea platformă feroviară. Luptam pentru iubire!”, a spus Ruslan Nurtdinov.

Potrivit declaraţiilor făcute de Ruslan, iubita lui urma să sosească în scurt timp în acea staţie feroviară, iar cursa cu automobilul prin clădirea aeroportului a reprezentat modul lui de a o ”întâmpina”.

Reprezentanţii Aeroportului Internaţional din Kazan au spus că nicio persoană nu a fost rănită în timpul acelui incident.

Kazan este un oraş în sud-vestul Rusiei, aflat la confluenţa râurilor Volga şi Kazanka.