Iubita lui Paul Walker a apărut pentru prima oară în public de la cumplitul accident produs duminică, în care iubitul actor şi-a pierdut viaţa.

Jasmine Pilchard-Gosnell, în vârstă de 23 de ani, a făcut o vizită emoţionantă, marţi, la casa actorului din Santa Barbara, la doar trei zile după ce acesta a murit într-un cumplit accident de maşină, scrie Daily Mail.

Desculţă şi cu faţa plină de lacrimi, Jasmine a stat trei ore în casa familiei lui Paul Walker. Jasmine şi Paul Walker au avut o relaţie de şapte ani, cunoscându-se pe când ea avea numai 16 ani, iar actorul 33.

Potrivit presei internaţionale, Jasmine a leşinat când a aflat, duminică, că iubitul ei a încetat din viaţă. Se pare că Jasmine şi-a luat asupra sa cumplita sarcină de a-i da teribila veste fiicei lui Paul Walker, Meadow, în vârstă de 15 ani.

Ce spun legiştii despre moartea lui Walker

 

Actorul Paul Walker a murit din cauza "efectelor combinate ale leziunilor traumatice şi termice", se arată în raportul de medicină legală publicat miercuri de oficiali din Los Angeles. Ceea ce înseamnă că impactul şi incendiul rezultat în urma accidentului au cauzat moartea actorului, potrivit CNN. În ceea ce-l priveşte pe Roger Rodas, şoferul bolidului în momentul impactului, acesta a decedat "din cauza numeroaselor răni provocate de impact".

Oficialităţile nu au oferit, însă, niciun detaliu cu privire la stare toxicologică a victimelor, astfel că, dacă Walker şi prietenul lui băuseră sau consumaseră substanţe interzise se va afla în cel mai devreme în şase săptămâni de la recoltarea probelor.

Actorul american Paul Walker, cunoscut în special datorită filmelor de acţiune din seria 'Fast and Furious', şi-a pierdut viaţa sâmbătă, într-un accident de maşină. Actorul circula într-un automobil Porsche condus de Roger Rodas, unul dintre prietenii săi. Maşina s-a lovit de un copac şi a luat foc, iar ambii pasageri au murit. Tragicul eveniment a avut loc la Los Angeles.

Walker, în vârstă de 40 de ani, a jucat în cinci dintre cele şase pelicule ale seriei, iar în prezent participa la filmările celei de-a şaptea părţi. El interpreta rolul unui agent de poliţie infiltrat în curse ilegale de maşini.

'Fast and Furious', mare succes al casei de producţie Universal Pictures, a realizat încasări de 2,4 miliarde de dolari. Prima peliculă a fost prezentată publicului în 2001, iar cea mai recentă urma să aibă premiera în 2014.

În memoria actorului, cei de la Universal Studious au realizat un clip cu imagini emoţionante din filmele în care a jucat Paul Walker, clip vizualizat de peste 700.000 de persoane în mai puţin de 24 de ore.