În ultima săptămână, francezii comentează pe reţelele de socializare noua cucerire a preşedintelui francez. François Hollande a fost fermecat de soţia preşedintelui Mexicului, aflat în vizită oficială în Franţa cu ocazia Zilei Naţionale ce s-a sărbătorit pe 14 iulie.

 Imaginile cu preşedintele francez François Hollande care a fost sedus de farmecele soţiei preşedintelui Mexicului sunt propagate pe Twitter de utilizatorii amuzaţi, notează Linternaute.com. Şeful de stat francez a fost foarte impresionat de Angélica Rivera, fosta actriţă de telenovele, căsătorită cu Enrique Peña Nieto, preşedintele Mexicului. Dacă imaginile cu François Hollande aduc surâsul pe buze utilizatorilor reţelelor sociale, acestea ar putea în schimb să-i aducă probleme liderului francez care are deja o reputaţie de afemeiat.

În ianuarie 2014, François Hollande, care pe atunci avea o relaţie cu jurnalista Valérie Trierweiler, a fost surprins de fotografii revistei Closer ieşind dintr-un imobil unde acesta se întâlnea de obicei cu actriţa Julie Gayet. În cursul aceleiaşi zile, preşedintele Franţei a anunţat încetarea relaţiei sale cu Valérie Trierweiler, fosta prima doamnă a Franţei. Valérie Trierweiler şi François Hollande nu au fost căsătoriţi, o situaţie fără precedent în Franţa pentru o primă doamnă. Însă acest lucru nu a împiedicat-o pe Valérie Trierweiler să participe la activităţi oficiale ale partenerului său, călătorii în străinătate şi ceremonii la Paris. Ultima apariţie a acesteia alături de preşedinte a avut loc pe 8 ianuarie 2014. François Hollande a mai avut o relaţie cu Ségolène Royal, actualul ministru al Ecologiei, dezvoltării durabile şi energiei, cu care are patru copii.