Trupa Voltaj a luat decizia pe care o aşteptau toţi fanii. Formaţia care va reprezenta România la Eurovision va cânta o piesa pe jumătate în limba română, pe jumătate în engleză. Varianta finală a fost publicată duminică seara.

Nu faptul că Voltaj a câştigat Eurovisionul românesc a pus pe jar fanii, ci ideea că trupa va merge la competiţia de la Viena cu varianta în limba engleză a piesei „De la capăt“. La o săptămână după ce câştigătorul Eurovision 2015 România a fost ales de public şi de juriul TVR, Voltaj a luat o decizie care îi va bucura pe cei care le apreciază muzica.

Piesa „De la capăt“ are o variantă special creată pentru Eurovision - jumătate în limba română şi jumătate în limba engleză. Varianta finală este şi mai scurtă decât cea originală. Ea se opreşte la 3 minute în loc de 3:55 cât era „De la capăt“ atunci când a fost ea cântată pe scena de la Craiova. Scurtarea ei nu ţine însă de o decizie a trupei, ci de faptul că regulile Eurovision interzic ca un cântec să fie mai lung de trei minute.

Ediţia cu numărul 60 a concursului Eurovision va avea loc pe 19, 21 şi 23 mai 2015 la Wiener Stadthalle, în Viena.