Concertul Marc Anthony din 31 martie de la Sala Palatului din Capitală a fost anulat în urma deciziei echipei de management a cântăreţului, care “a decis că artistul nu va mai performa în ţările din Europa Centrală şi de Est din motive nemenţionate”, informează site-ul Vreau Bilet.

“Deşi compania Vreau Bilet a avut cheltuieli foarte mari pentru promovarea şi producţia publicitară a concertului până în momentul în care a fost înştiinţată că acesta este anulat, aceste cheltuieli nu vor fi compensate în niciun fel de către echipa de management a artistului“, se arată pe site-ul agenţiei.

Aceasta precizează că, “în pofida acestei pierderi financiare, compania doreşte să îşi despăgubească cumpărătorii cât mai curând posibil. În acest scop, organizatorul vine în întâmpinarea clienţilor săi cu o ofertă extrem de avantajoasă, valabilă exclusiv pentru clienţii care au achiziţionat biletele din reţeaua Vreau Bilet. Astfel, persoanele care au cumpărat bilete la concertul din 31 martie al lui Marc Anthony vor primi contravaloarea biletului achiziţionat plus 25% din valoarea acestuia sub forma unui voucher. Cu aceste vouchere pot fi achiziţionate bilete la orice eveniment organizat de compania Vreau Bilet, pe o perioadă calendaristică de un an, începând cu data de 13 martie 2015″.

Site-ul anunţă că, în prezent, compania Vreau Bilet a pus deja în vânzare concerte internaţionale, printre care se numără cele susţinute de Garou, Ray Wilson, Pablo Alboran, Bond şi Beth Hart.

De asemenea, în perioada următoare se va anunţa organizarea altor spectacole cu artişti internaţionali care nu au mai concertat în România.

Voucherele cu valoare mărită pot fi ridicate de la standul Vreau Bilet din Unirea Shopping Center, începând cu data de 13 martie. Acestea pot fi trimise şi prin curier, după trimiterea către organizator a biletelor achiziţionate. Voucherele nu sunt divizibile şi nu se primeşte rest la ele. Această promoţie nu se aplică invitaţiilor fără valoare fiscală şi nici persoanelor care doresc să-şi recupereze banii în numerar. Acestea din urmă se vor prezenta la punctele de vânzare ale companiilor de ticketing de unde au fost achiziţionate biletele, pentru programarea la plată, se mai arată pe site-ul companiei.

În 2014, concertul pe care cântăreţul Marc Anthony urma să îl susţină pe 19 mai la Sala Palatului din Capitală a fost amânat din cauza evenimentelor din Ucraina pentru data de 31 martie 2015.