Compania aeriană low-cost Westjet Airlines a oferit pasagerilor aflaţi pe Aeroporturile Internaţionale din Toronto şi Hamilton o surpriză de proporţii care pe mulţi dintre ei i-a emoţionat până la lacrimi. Chiar înainte de îmbarcare, călătorii au avut surpriza să discute virtual în direct cu nimeni altul decât Moş Crăciun, căruia i-au mărturisit ce cadouri îşi doresc să primească sub brad.

Deşi erau uimiţi cum pot conversa atât de liber cu Moşul, nimic nu prevestea ce avea să se întâmple ceva mai târziu. Cât timp a durat zborul, „spiriduşii” companiei aeriene au făcut aprovizionarea alergând prin magazine şi respectând cu sfinţenie lista de cadouri transmisă de la Toronto.

La sosire, pasagerii aşteptau liniştiţi ca bagajele să sosească pe bandă, dar în locul acestora, oamenii au observat miraţi cum un şir întreg de cadouri frumos ambalate şi etichetate cu numele lor, rulau unul după altul.

Surpriza a fost imensă pentru că fiecare primise în coletul cadou exact ceea ce spusese că îşi doreşte: jucării, şosete, skateboard, cameră video, tabletă şi lista ar putea continua. În scurt timp a apărut şi Moş Crăciun care a primit îmbrăţişările lor calde. Astfel de iniţiative sunt întotdeauna de apreciat, mai ales când poţi face atâţia oameni fericiţi!