Cuplul care conduce micuţul, dar bogatul, Principat din sudul Franţei, aşteaptă gemeni. Prinţesa Charlene va naşte la sfârşitul anului, iar speculaţiile despre de cine va moşteni tronul statului Monte Carlo sunt deja în toi.

Potrivit Constituţiei Principatului, primul născut are întâietate la tron, băieţii primind prioritate. Cu toate acestea, în 2002, când Albert era încă burlac, tatăl său, Prinţul Rainier, a schimbat consituţia pentru a le permite fiicelor sale, Caroline şi Stephanie, şi copiilor lor să moştenească tronul dacă Albert nu se căsătoreşte şi produce un urmaş.

Albert (56 de ani) s-a căsătorit în 2011 cu Charlene, o fostă înotătoare din Africa de Sud. Prinţul mai are doi copii, însă niciunul nu este considerat legitim pentru ocuparea tronului.

Fiica sa, Jazmin, s-a născut în California, după ce Albert a avut o relaţie cu o chelneriţă. În vârstă de 22 de ani, tânăra tocmai a absolvit Universitatea Fordham din New York.
Fiul Alexandre, care are 10 ani, trăieşte împreună cu mama sa, o fostă asistentă de zbor a companiei Air France, din Togo, pe Coasta de Azur.