E celebru şi are fani în toată lumea. Asta nu-l împiedică, însă, pe Nicolas Cage să fie popular. Imediat după ce a terminat filmările, actorul le-a dat autografe poliţiştilor de pe autostradă şi s-a fotografiat cu toţi angajaţii de pe platou.

Filmările la „Dying of the light" au continuat marţi dimineaţă într-o nouă locaţie. La ora 8.00, starul de la Hollywood se afla deja la km 23 de pe Autostrada 3 Bucureşti-Ploieşti, unde a filmat până la ora 15.00. Nicolas Cage (50 de ani) joacă rolul unui agent CIA ce începe să-şi piardă vederea în timpul ultimei sale misiuni. La plecarea din campus, actorul a fost asaltat de admiratori.

Poliţiştii rutieri de pe A3, care au ţinut blocată circulaţia pentru filmări, i-au cerut autografe, iar angajaţii de la Castel Film s-au fotografiat cu el. Deşi era trezit de dimineaţă, acesta a fost extrem de prietenos cu oamenii. Le-a zâmbit, a stat cuminte la poze şi a semnat fiecare bucăţică de hârtie împarte. Tronsonul Ştefăneşti-Snagov, pe o rază de 13 km, a fost transformat în platou de filmare, pentru 610 €, bani care s-au dus la CNADNR. De la ora 8.00 şi până la ora 18.30, traficul a fost restricţionat la fiecare 30 de minute. Filmările la „Dying of the light" au început pe 20 ianuarie.
 
Sursa:click.ro