În timp ce Teodora Becali, fiica lui Gigi Becali, se laudă cu o notă mare la bacalaureat, foarte mulţi copii de vedete autohtone au cam ratat examenul maturităţii.

Cel mai elocvent exemplu este Tudor Firea, băiatul Gabrielei Vrînceanu Firea, care a reuşit „performanţa” de a primi „fenomenala” notă de 1,2 la Limba Română şi un „mulţumitor” 3,6 la Sociologie. Ceva mai bine a stat băiatul senatoarei PSD la Istorie, unde a primit nota 5,15. 

Tudor Ştefan Firea a susţinut Bacalaureatul la The Mark Twain International School din Voluntari.

The Mark Twain International School şi American International School of Bucharest  sunt singurele instituţii de învăţâmânt din România unde elevii pot susţine  Bacalaureat  internaţional,  studiile şi examenul costând în jur de 40.000 de euro.

Nici fiul milionarului Victor Micula nu a reuşit să promoveze examenul de bacalaureat.

Victoraş Micula, moştenitor al unui imperiu de sute de milioane de euro, a obţinut nota 4 la Limba şi Literatura Română, 7.80 la disciplina obligatorie a probilului-Matematică, respectiv nota 8.60 la proba la alegere- Geografie.

Un alt copil de vedetă cu rezultate slabe la Bac este Cătălin, băiatul lui Romică Ţociu. Cătălin  Ţociu a obţinut nota 2 la Limba Română, materie la care fiul vedetei nu avea nicio emoţie. Cătălin Tociu nu îţi imagina că va ajunge pe lista elevilor "respinşi" cu atât mai mult cu cât a terminat liceul cu media 9,70.