Cântăreaţa americană Christina Aguilera, care este însărcinată cu cel de-al doilea copil, a realizat o sesiune foto nud pentru a arăta cât de încrezătoare se simte în corpul ei, informează contactmusic.com.

Cântăreaţa, în vârstă de 33 de ani, a realizat mai multe fotografii pentru V Magazine, alăturându-se altfel vedetelor care au pozat nud în timp ce erau însărcinate. Printre acestea se numără Demi Moore şi Jessica Simpson.

"Ca femeie, sunt mândră de corpul meu în toate etapele vieţii, rămânând curajoasă şi încrezătoare în a mă pierde necunoscutului pe care îl rezervă viitorul", a declarat cântăreaţa.

Aguilera şi iubitul său, Matt Rutler, ar urma să devină părinţi luna aceasta. Aguilera mai are un fiu, Max, în vârstă de 6 ani, cu fostul ei soţ, Jordan Bratman.

Christina Aguilera l-a cunoscut pe Matt Rutler pe platourile de filmare pentru lungmetrajul "Burlesque: Vis împlinit" (2010), în care aceasta a jucat, iar logodnicul ei era asistent de producţie. Cei doi s-au logodit anul acesta, de Ziua Îndrăgostiţilor.

Christina Aguilera, care a devenit celebră cu hitul "Genie in a Bottle", a câştigat patru premii Grammy, un Latin Grammy şi a vândut peste 50 de milioane de albume pe plan mondial. În 2013, a fost inclusă de prestigioasa publicaţie Time în topul 100 al celor mai influenţi oameni din lume.