O tânără de 24 de ani din China a impresionat întreaga lume prin modul în care are grijă de bunica ei. Fata o ia pe bătrână în fiecare zi la serviciu cu ea. Când bunica de 88 de ani este prea obosită pentru a merge pe jos, Huang Lihua a cară pur şi simplu în spate.

Când era mică, povesteşte fata, părinţii ei nu puteau avea grijă de ea din cauza serviciului, aşa că a crescut alături de bunica ei, într-o regiune rurală.

"Perioada în care am locuit cu bunica mea a fost cea mai fericită”, povesteşte Huang Lihua. „Îmi amintesc că bunica mă lua cu ea peste tot, nu mă lăsa niciodată acasă. Nu mi-am dorit niciodată mai mult. Îmi făcea mereu mâncare bună şi mă simţeam iubită”, mai spune tânăra de 24 de ani.

Când a împlinit vârsta pentru a merge la şcoală, fata s-a întors la oraş. La finalizarea studiilor, şi-a deschis un restaurant.

Am tot ce îmi doresc. Un prieten pe care îl iubesc foarte mult şi o afacere care merge bine. Aşa că era absolut normal să mă gândesc şi la bunica mea care m-a ajutat atât de mult când eram mică”, spune Huang Lihua citată de Daily Mail.