Yell Wolf Pub vă oferă în Meniul zilei de astăzi:

Ciorbă a la grec

Dovlecel umplut cu smântână

Pâine sau chifle

Şi pentru că Yell Wolf Pub are grijă de clienţii săi primiţi şi un desert surpriză. Totul pentru numai 15 lei.  Meniul zilei poate fi comandat la telefon  0344.802.001 sau 0244.471.517

Şi cum suntem convinşi că veţi fi încântaţi de preparatele de la Yell Wolf Pub, vă dezvăluim una dintre reţetele secrete ale bucătarului.

 

Dovlecei umpluţi

 

Ingrediente

Carne tocată     

Ceapă      

Ulei  

Busuioc    

Dovlecei   

Ou   

Orez

Smântână

Piper şi sare      

 

Mod de preparare

Dovleceii îi spălăm, le tăiem capetele. Amestecăm carnea cu ceapa,oul, orezul, busuioc, sare şi piper

Scobim cu o linguriţă dovleceii, le îndepărtăm centrul/miezul, formăm nişte păhăruţe.

Cu amestecul pregătit umplem dovleceii

Completăm cu apă, aproape cât să acopere dovleceii. Punem tava în cuptor 45-50 min, până când carnea şi orezul s-au fiert, iar dovleceii s-au rumenit.

După ce scoatem tava din cuptor, garnisim cu smântână, pătrunjel şi mărar tăiat mărunt.