Yell Wolf Pub vă oferă în Meniul zilei de astăzi:
Ciorbă a la grec
Dovlecel umplut cu smântână
Pâine sau chifle
Şi pentru că Yell Wolf Pub are grijă de clienţii săi primiţi şi un desert surpriză. Totul pentru numai 15 lei. Meniul zilei poate fi comandat la telefon 0344.802.001 sau 0244.471.517
Şi cum suntem convinşi că veţi fi încântaţi de preparatele de la Yell Wolf Pub, vă dezvăluim una dintre reţetele secrete ale bucătarului.
Dovlecei umpluţi
Ingrediente
Carne tocată
Ceapă
Ulei
Busuioc
Dovlecei
Ou
Orez
Smântână
Piper şi sare
Mod de preparare
Dovleceii îi spălăm, le tăiem capetele. Amestecăm carnea cu ceapa,oul, orezul, busuioc, sare şi piper
Scobim cu o linguriţă dovleceii, le îndepărtăm centrul/miezul, formăm nişte păhăruţe.
Cu amestecul pregătit umplem dovleceii
Completăm cu apă, aproape cât să acopere dovleceii. Punem tava în cuptor 45-50 min, până când carnea şi orezul s-au fiert, iar dovleceii s-au rumenit.
După ce scoatem tava din cuptor, garnisim cu smântână, pătrunjel şi mărar tăiat mărunt.