Premii, premii şi iar premii!



În perioada 3 aprilie - 28 mai 2023, cumpărăturile în valoare de minimum 250 lei aduc săptămânal norocoşilor, prin tragere la sorţi, unul dintre cele 6 premii, fiecare fiind compus dintr-un AFI Gift Card în valoare de 250 lei şi o pereche de cercei Splend’or. Descoperă mai multe detalii pe: www.afi-ploiesti.ro

Trăieşte bucuria Paştelui cu AFI Ploieşti

Surprizele de la Iepuraş sunt duble pentru cei mici.  Pe 12 aprilie, sunt aşteptaţi să confecţioneze păpuşi iepuraşi la atelierul de creaţie “Iepuraşi buclucaşi”, iar pe 13 aprilie, mascotele Iepuraş şi Puişor, vor împărţi voie bună şi bomboane copiilor, pe coridoarele mall-ului. Nu rataţi o fotografie cu ei!

Iar pentru ca cei mici să experimenteze o activitate inedită, AFI Ploieşti organizează o vânătoare de ouă creativă. Pe locuri, fiţi gata, start! Grăbiţi-vă să vă înscrieţi pentru că sunt doar 40 de locuri disponibile!

Cumpărături inspirate

Pe canalele de social media ale AFI Ploieşti, Facebook, Instagram, dar şi TikTok, iepuraşul a complotat cu prietenii mall-ului, creatorii de conţinut, să ofere surse de inspiraţie pentru ţinute cool de sărbătoare sau pentru decorarea zonelor preferate din casă, aducând astfel spiritul sărbătorii şi mai aproape. Urmăriţi-ne constant pentru că vom avea şi sfaturi de beauty şi numeroase trend-uri şi provocări pentru toate vârstele.

Magazinul Viorica, cadoul iepuraşului

Cea mai mare companie de produse cosmetice şi parfumerie din Republica Moldova completează,  începând cu 1 aprilie, mix-ul chiriaşilor din AFI Ploieşti cu produse de înfrumuseţare. Măşti purificatoare şi exfoliante, seturi de şampoane şi balsamuri pentru diferite tipuri de păr, loţiuni de corp, creme pentru mâini şi corp, parfumuri, toate acestea pot fi descoperite în noul magazin. Oferă-le cadou sau introdu-le în rutina ta zilnică de frumuseţe.

AFI Gift Card, pentru că trebuie să respectăm tradiţia

Se spune că de Paşte cu toţii vrem să purtăm ceva nou. Cu AFI Gift Card este şi mai uşor să îi surprinzi pe cei dragi şi să le oferi în dar, ceva nou, dar pe care şi-l aleg ei. Aflaţi mai multe despre toate beneficiile oferirii unui astfel de cadou pe următorul link: https://www.afi-ploiesti.ro/gift-card/.

De Paşte, oferă-le bucurii celor dragi, la AFI Ploieşti!

AFIPloiesti MALLIN

Despre AFI Ploieşti

Inaugurat în 2013, AFI Ploieşti are o suprafaţă totală închiriabilă de 34.000 mp, disponibilă pe două nivele. Centrul comercial pune la dispoziţia clienţilor săi numeroase branduri internaţionale de fashion & accesorii, beauty, home & deco, un food court divers, dar şi o zonă importantă de entertainment, care cuprinde numeroase oportunităţi de petrecere a timpului liber. 

AFI Ploieşti este deţinut de AFI Europe, parte din AFI Properties, alături de AFI Cotroceni, AFI Braşov şi AFI City.  AFI Properties este o companie lider în domeniul dezvoltării, managementului şi investiţiilor imobiliare, care operează în Europa Centrală şi de Est.