Eşti gata pentru o îmbrăţişare?

În perioada 14 – 24 februarie, în intervalul orar 17:00 – 19:00, simpaticul ursuleţ pufos răspândeşte dragostea la AFI Ploieşti şi abia aşteaptă să le ofere tuturor clienţilor o îmbrăţişare. Pentru că este extrem de fotogenic, suntem convinşi că vor fi realizate zeci de selfie-uri. Clienţii care merg la info desk cu selfie-ul, plus bonul de cumpărături de minimum 250 de lei, din perioada 14-24 februarie, primesc o invitaţie dublă la film, la Cinema City AFI Ploieşti. Poate fi o opţiune apreciată pentru o întâlnire romantică, pentru o ieşire amuzantă cu prietenii sau pentru o după-amiază cu familia. Detalii pe www.afi-ploiesti.ro.

Ţinute inspiraţionale şi surprize pentru jumătatea ta

Ştim că luna februarie vine şi cu emoţia căutării celui mai inspirat cadou, a ţinutelor în tendinţe, dar şi a activităţilor inedite de Valentine’s Day sau Dragobete. AFI Ploieşti vă oferă multe sugestii pe canalul de TikTok, dar şi pe conturile de Facebook şi Instagram ale centrului comercial. Urmăreşte-le pentru noutăţi şi informaţii utile!

Surprinde-i pe cei dragi cu AFI Gift Card 

Când nu ştii ce cadouri să oferi, AFI Gift Card este răspunsul. Mai ales că, începând de anul acesta, Cinema City AFI Ploiesti se află pe lista brand-urilor incluse în program, alături de alte zeci de magazine. Aflaţi mai multe despre toate beneficiile oferirii unui astfel de cadou pe următorul link: https://www.afi-ploiesti.ro/gift-card/.

Luna selfieurilor continuă în martie

În perioada 27 februarie – 31 martie, la AFI Ploieşti va fi prezentă o nouă expoziţie tematică, amuzantă, colorată, creativă. În curând, vei afla mai multe detalii. Urmăreşte conturile de social media ale centrului comercial.

It’s a match, în luna iubirii, cu AFI Ploieşti!


AFIPloiesti  MALLIN

Despre AFI Ploieşti

Inaugurat în 2013, AFI Ploieşti are o suprafaţă totală închiriabilă de 34.000 mp, disponibilă pe două nivele. Centrul comercial pune la dispoziţia clienţilor săi numeroase branduri internaţionale de fashion & accesorii, beauty, home & deco, un food court divers, dar şi o zonă importantă de entertainment, care cuprinde numeroase oportunităţi de petrecere a timpului liber. 

AFI Ploieşti este deţinut de AFI Europe, parte din AFI Properties, alături de AFI Cotroceni, AFI Braşov şi AFI City.  AFI Properties este o companie lider în domeniul dezvoltării, managementului şi investiţiilor imobiliare, care operează în Europa Centrală şi de Est.