Eşti şofer profesionist şi vrei să lucrezi în Europa în cele mai bune condiţii, cu contract legal, toate drepturile respectate şi beneficiile sistemului german de sănătate şi de pensii? Nu eşti încă şofer, dar te-ai hotărât să începi cursurile unei şcoli pentru profesionişti şi vrei să lucrezi pe camioane moderne, într-o companie internaţională?

Reining, una dintre cele mai importante companii de transport din Europa, cu zeci de ani de istorie în spate, te aşteaptă pe 12, 13 şi 14 august la Bucureşti, pentru a-ţi face o ofertă de nerefuzat. La sediul şcolii de şoferi BIDI TRANS (la adresa: Şoseaua Alexandriei 176, Bucureşti) profesioniştii Reining  îţi vor prezenta un camion al companiei, clipuri video cu joburile pe care le vei îndeplini împreună cu colegii cu vechime în firmă şi, cel mai important, îţi vor sta la dispoziţie pentru orice informaţie doreşti să afli despre o carieră plină de satisfacţii ca şofer în cadrul Reining.

Reining, respect pentru şoferi, partenerii noştri



Reining este o companie cu zeci de ani experienţă în transportul de marfă, care are azi sute de angajaţi. Majoritatea au vechime în cadrul firmei, o garanţie că locul de muncă este unul stabil, iar tu poţi devii partenerul nostru pentru mulţi ani.

Dinamica transportului european ne-a făcut să ne extindem şi să privim spre viitor. De aceea am decis să mărim flota de camioane şi căutăm pe acei oameni care reprezintă cel mai bine valorile companiei noastre

Colaborăm deja cu şoferi din Olanda, Germania, România, Ungaria, Lituania, Serbia, Bulgaria şi nu numai. Dar vrem să ni te alături şi tu. Pentru noi, şoferii nu sunt simpli angajaţi. Sunt partenerii noştri.

Reining oferă un contract de muncă corect în Germania şi respectă toată legislaţia muncii în vigoare.

Mai multe opţiuni, în funcţie de disponibilitatea ta

În cazul unui contract full time, vă sprijinim pentru a vă stabili în Germania, cu sfaturi şi date concrete.

Putem colabora şi part time: la un program de 6 săptămâni de muncă, se acordă 2 săptămâni de repaus acasă. Salariul este plătit şi în cele două săptămâni de pauză, conform contractului german.

Contractul de muncă oferă avantajele sistemului german atât în ceea ce priveşte sănătatea cât şi pensiile sau dreptul la alocaţie pentru copiii minori.

Pentru cei care optează pentru contractul part-time, firma oferă confortul necesar în bazele din Germania sau Olanda (parcări pentru turismele şoferilor, dormitoare, spaţii de socializare, maşini de spălat, internet, microbuze puse la dispoziţia şoferilor pentru cumpărături).

Şoferul este preluat de la aeroport şi dus la aeroport de colegii noştri.

Mai multe detalii vă putem oferi când ne vedem faţă în faţă, pe 12, 13 şi 14 august, la Bucureşti, la sediul şcolii de şoferi BIDI TRANS (la adresa: Şoseaua Alexandriei 176, Bucureşti)

Foarte important!

Dacă nu eşti încă şofer profesionist, dar îţi doreşti să devii şi deţii deja permis de conducere B sau C, noi te sprijinim. Suportăm toate costurile pentru obţinerea permisului de conducere şi a atestatelor necesare şi îti oferim după o perioadă de trainig cu mentori profesionişti. Toate în limba română.

Noi credem că doar cunoscându-ne mai bine putem colabora pe viitor. Oricând, oriunde noi ne bazăm pe şoferii noştri, cărora le oferim tot sprijinul.

Mai multe detalii la telefon: +49 1577 7990409