În perioada 28 februarie – 23 aprilie 2022, cumpărăturile de minimum 250 lei pe un singur bon, aduc primilor 1000 de clienţi înscrişi pe www.afi-ploiesti.ro, AFI Gift Card-uri garantate, fiecare în valoare de 50 lei.
 În plus, toate bonurile valide înscrise până pe 23 aprilie intră în tragerea la sorţi pentru unul dintre cele 8 coliere din argint oferite de Splend’or. 

Îţi place shopping-ul în AFI? Între 1 si 8 martie, noi îţi oferim cadouri din zona de beauty!

Surprizele continuă! În prima săptămână de primăvară AFI Ploieşti le pregăteşte doamnelor şi domnişoarelor un extra premiu. Dacă prezintă bonul de cumpărături de minimum 150 de lei în aceeaşi zi la info desk, acestea primesc un talon răzuibil ce ascunde un cadou de la magazinele partenere: Cupio, Douglas, Gerovital, My Geisha, Pupa, Sabon sau Xpert Beauty. 

Alege distracţia la funAtelierele creative pentru copii din AFI Ploieşti! 

Primăvara ne-a inspirat să relansăm funAtelierele creative pentru copii, în parteneriat cu Creativ by Art Academy. Le oferim celor mici ocazia să participe la activităţi creative şi să-şi lase imaginaţia să zburde în cadrul celor 4 ateliere cu tematică de primăvară. Vor avea ocazia să socializeze, să înveţe lucruri noi şi să-şi dezvolte diferite abilităţi. Atelierele se desfăşoară în zona Cinema City, iar înscrierile sunt permise în limita locurilor disponibile.

Primul atelier, „Mărţişor Creativ în culori de Primăvară”, are loc pe 26 februarie, iar copiii cu vârsta cuprinsă între 4 si 14 ani sunt aşteptaţi să experimenteze pictura pe lemn. Următorul atelier, „Primăvara cu dragoste pentru mama mea”, va fi pe data de 5 martie şi va fi dedicat mamei. Pe 16 şi 20 aprilie începem deja să ne pregătim pentru Paşte cu ateliere tematice: „Ouşorul creativ” şi „Culoare şi creativitate pentru iepuraş”.

Detalii despre înscriere şi condiţii de participare găsiţi pe site.www.afi-ploiesti.ro, la secţiunea evenimente.

Te aşteptăm cu daruri de primăvară!

Noul anotimp este întâmpinat cu entuziasm şi inspiraţie de cuplul Renata & Christian. Ca de fiecare dată, aceştia le vor prezenta celor ce urmăresc constant paginile de Facebook şi Instagram ale AFI Ploieşti, idei cool pentru cadouri sau achiziţii inspirate pentru a spune aşa cum se cuvine „bine ai venit, primăvară”.

Primăvara vine cu noi colecţii pline de culoare. Te provocăm să explorezi cele mai chic trenduri de sezon pentru cei mici şi cei mari în magazinele preferate. Tu cui o să-i oferi primăvara-n dar?

Să aveţi o primăvară inspirată!