V-aţi gândit vreodată că puteţi descoperi gustul autentic al Italiei într-un magazin exclusivist chiar la Ploieşti? Şi asta într-un magazin micuţ, dar extrem de cochet, în care te simţi ca într-o prăvălie tradiţională de la Roma sau de la Napoli. 

Iar ochii îţi sunt luaţi de paste, de bruschette, de uleiul de măsline sau de brânzeturile savuroase, cum nici nu îţi închipuiai că pot exista chiar la tine în oraş. Tânjeai după gustul bunătăţurilor încercate în excursia de la Milano, dar nu credeai în niciun moment că e posibil să o simţi din nou, şi asta fără să te urci în avion şi să zbori câteva mii de kilometri. 

Dar totul este posibil, într-un magazin senzaţional de autentic situat pe strada Ghe. Gr. Cantacuzino, nr 111 A, în apropiere de zona Pisica Albă. 

Noi vă oferim doar câteva fotografii, dar promitem că vom reveni cu poveşti autentice italieneşti de la "La Degusteria Di Karol".  Pentru că ceea ce se întâmplă în micuţul magazin cu miros de Italia este unic în Ploieşti şi merită vizitat măcar odată....pe săptămână!